Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Leerling kraanmachinist infra

Divisie Van Berkel Landschap & Infra
Plaats(en) Veghel
Contract BBL

Ben jij klaar om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan mooie infra projecten? Sluit je aan bij ons team en leer alle kneepjes van het vak van onze ervaren kraanmachinisten.

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Je werkt met moderne machines in een klein en hecht team aan onze infra projecten. Je krijgt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld als specialist op de mini of midi kraan.

Als leerling kraanmachinist werk je samen met je collega’s aan een project. Afhankelijk van je vaardigheden kun je ook breder ingezet worden binnen onze organisatie, stap voor stap uiteraard – je bent tenslotte nog leerling.

Wat krijg jij?

Wij zorgen ervoor dat jij een prettige werkomgeving hebt. Zodat je kunt werken aan mooie projecten. Niet te ver weg, want als familiebedrijf zijn we gehecht aan onze Brabantse roots.

Dit mag je ook van ons verwachten als je bij ons als leerling kraanmachinist infra aan de slag gaat:

  • Direct een mooi salaris conform cao GGI (Groen, grond en infra);
  • Na het succesvol afronden van je opleiding, een vast contract;
  • Een klein hecht team met leuke collega’s;
  • Goede begeleiding van onze leermeesters;
  • Waardering voor je betrokkenheid, inzet en professionaliteit.

Wie ben jij?

Je bent een echte aanpakker en wilt graag leren in de praktijk. Je volgt een BBL-opleiding in de richting van machinist grondverzet of je gaat hiermee binnenkort starten. Bij voorkeur ben je al in het bezit van een T-rijbewijs.

Als aanpakkers van nature zorgen wij zelf voor onze werving en selectie, dus vragen we alléén kandidaten te reageren op deze vacature.

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via het sollicitatieformulier hieronder. Wil je meer weten over Van Berkel? Hier leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij Van Berkel aan de slag te gaan? Ik sta je graag te woord om je meer te vertellen en je vragen te beantwoorden!

Michelle van Schijndel

HR Medewerker
0413-747702 31647848527 werkenbij@vanberkelgroep.nl
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties