Aanpakkers van nature!
Aanpakkers van nature!
Waar bent u naar op zoek?
Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Commercieel medewerker binnendienst

Divisie Van Berkel Biomassa & Bodemproducten
Plaats(en) Eindhoven

Van Berkel Biomassa & Bodemproducten is adviseur, producent en leverancier van bodemverbeteraars en biomassa. We produceren onze producten op locaties in Uden, Veldhoven en Etten-Leur en vertegenwoordigen Terraviva® bodemproducten voor de Nederlandse markt. Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven.

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je vertaalt hun vragen en wensen moeiteloos naar een passend antwoord of schakelt een adviseur in. Daarbij is het belangrijk dat je snel kan schakelen en goed verbanden kunt leggen. Product- en marktkennis is hiervoor essentieel. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om deze bij ons op te bouwen. Hierdoor groei jij uit tot specialist. Klanten kunnen vertrouwen op een goed advies en correcte orderopvolging wanneer ze jou aan de telefoon krijgen. Zo bind jij klanten aan onze organisatie.

Je werft ook nieuwe klanten, bent pro-actief in de opvolging van nieuwe contacten en denkt mee over hoe we (potentiële) klanten beter kunnen bereiken. Je genereert commerciële stuurinformatie uit ons CRM-systeem, signaleert marktkansen en speelt erop in. Ook bied je commercieel administratieve ondersteuning aan de bedrijfsleider en adviseurs zoals het voorbereiden en uitwerken van offertes. Bij afwezigheid van collega’s neem je ook de orderverwerking over.

Wie ben jij?

Je beschikt over commercieel talent en wilt jezelf ontwikkelen. Je hebt een drive om kennis te vergaren en je actief te verdiepen in de wereld van bodem(verbeteraars), klimaatadaptieve buitenruimte, groenafval, biomassa, composteren, duurzaamheid en andere zaken die van belang zijn. Zo vervul jij een spilfunctie in onze organisatie.

Dit breng je ook mee:

  • MBO/HBO werk- denkniveau door opleiding of ervaring;
  • Je bent commercieel en ook punctueel;
  • Met mensen kun je gemakkelijk overweg en je vindt het leuk om in contact te komen met (potentiële) klanten;
  • Je bent leergierig en enthousiast;
  • Je bent pro-actief, neemt verantwoordelijkheid en kunt jezelf inleven in het werkveld;
  • Als teamspeler weet je dat je samen meer bereikt dan alleen

Wat krijg jij?

Werken bij Van Berkel betekent werken binnen een hecht familiebedrijf met een collegiale en informele sfeer waar mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun taken.

Dit mag je van ons verwachten als je als commercieel medewerker binnendienst aan de slag gaat:

  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s waarbij betrokkenheid, inzet en professionaliteit worden gewaardeerd;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Een fulltime dienstverband. Parttime is bespreekbaar;
  • We starten met een jaarcontract, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast contract;
  • Een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO GGI;
  • Maar vooral een functie bij een mooi bedrijf, dat in je hart gaat zitten.

Als aanpakkers van nature zorgen wij zelf voor onze werving en selectie, dus vragen we alléén kandidaten te reageren op deze vacature.

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via de knop hieronder. Wil je meer weten over Van Berkel Biomassa & Bodemproducten? Hier leggen we uit wie we zijn en wat we doen. En als je vragen hebt, of gewoon eens met ons wilt praten over de functie, bel dan Michelle van Schijndel op 0413 – 74 77 02.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij Van Berkel aan de slag te gaan? Ik sta je graag te woord om je meer te vertellen en je vragen te beantwoorden!

Michelle van Schijndel

HR Medewerker
0413-747702 31647848527 werkenbij@vanberkelgroep.nl
Contact
A
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel
Onze locaties